Koulussa tehtiin alkusyksyllä tälläisia suomalaista teeleipää muistuttavia juttuja. Eivät siis ole keksejä, vaikka nimi vähän harhaan johtaakin:) Nyt sitten tein näitä syksyisen sadepäivän ratoksi (nyt se syksy viimein saapuu Kaliforniaankin, hei hei aurinko :C ) Maistuvat teeleiviltä, mutta ovat minusta kivemman mallisia :D ne on siis piparimuotin ja kaulimen kanssa tehty. Nämä on kyllä ihan mun lemppareita, kun ne on niin helppoja ja nopeita eikä tule edes paljon tiskejä... ja  silti tulee uunista tuoreen leivän tuoksu!

Ohje on nyt sitten amerikkalaisissa mitoissa, en jaksa muuttaa, anteeksi... No, fahrenheitit voin sentään muuttaa celcius-asteiksi. Ja yksi kuppihan on siis noin 240 ml :D

 

Baking Powder Biscuits

 

1 3/4 cup jauhoja

1/2 tl suolaa

1 rkl leivinjauhetta

1/4 cup margariinia/voita

3/4 cup maitoa

 

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Siivilöi kuivat aineet kulhoon ja sekoita. Nypi voi joukkoon, kunnes se on aivan pieninä palasina. (No jopas oli selkeä ilmaisu. Amerikkalaisittain se oli "cut in") Kaada kaikki maito kerralla joukkoon ja sekoita mahdollisimman vähän niin, että taikina on juuri ja juuri sekoittunut. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle. Vaivaa taikinaa kääntämällä osa taikinasta päälle ja painamalla litteäksi, jotta muodostuisi kerroksia. Toista n. 10 kertaa. Kauli taikina noin 1.5 sentin paksuiseksi, ja ota siitä pyoreällä muotilla leipäsiä. Laita pelille ja paista noin 10-12 minuuttia.