Happy thanksgiving everyone! Vietettin tätä amerikkalaista juhlaa (ihan ekaa kertaa huom :D ) amerikkalaisten sukulaisten, aika kaukaisten tosin, luona 33 hengen voimin. Päivä sisälsi paaaljon hulinaa ja tietenkin ruokaa. Meillä oli niin ainutlaatuinen tilaisuus tutustua aitoon amerikkalaiseen kiitospäivään että kamera ei tosiaankaan jäänyt laukun pohjalle. Ateriasta siten näpsäisin muutaman kuvan ihan blogia ajatellen... Ja ruokaa siis tosiaankin oli PALJON.

 

 

Voi että, mitenkäs tuo meidän perheen tuoma makaronilaatikko joutui noin etualalle... Kuitenkin, perinteisiä kiitospäiväruokiahan siitä voi tunnistaa: kalkkunaa, herneitä, perunasosetta, stuffing- nimistä leipäjuttua, bataattilaatikkoa, leipää, salaattia, jotain makeaa marjajuttua jonka nimeä en oikein tiedä. Ja tietenkin se suomalaislisukkeemme. Taustalla jättimäinen kalkkunan mallinen pipari.

 

 

Jälkkäriksi oli erilaisia piirakoita: kurpitsapiirakkaa, pekaanipähkinäpiirakka (joita ei ikäväksi näy kuvissa), banaanipiirakkaa, omenapiirakkaa ja vielä jokin marja- ja rusinatäytteinen jonka nimi taas lipsahti mielestä :)

 

 

Turkey! Namnam :D

 

 

 

Vielä hieman kuvaa kattauksesta.